Winkel

Mc Douglas Celtic Red

mc-douglas-celtic-red-slide

Alcoholpercentage:7,9%
Kleur:Amberkleurig
Gisting:Laag
Type:Strong Lager
Temperatuur:4° – 6°
Formaat:Vat
Categorie: Tag:

Productbeschrijving

De Douglas Celtic Red is een sterk bier, amberkleurig, maar neigend naar rood, de kleur van het bloed van onbevreesde krijgers. Het schept een direct en precies te omschrijven gevoel, met kruidige en droge argumenten, zoals ook een opwindende strijd kan zijn. Zijn smaak heeft een subtiel karamelaccent, dat in de mond opleeft als een soldaat klaar voor de strijd. Zijn donkere amberkleur weerspiegelt de prachtige paarse landschappen van het land van zijn herkomst.

Smaak …

De kleur van dit bier weerspiegelt zijn warme temperament. Een directe, precieze smaak met lichtjes kruidige ondertoon vermengd met een subtiel karamelaroma. Douglas Celtic Red (7,9%) alcohol) heeft een donkere amberkleur met purperen weerschijn, streelt de tong met een zoetbittere smaak en verrast door zijn aangename afdronk.

Extra informatie

Alcohol

7.9%

Colour

Amber

Fermentation

Low

Type

Strong Lager

Temperature

4° – 6°

Format

Keg

Taste / Wise

The colour of this beer reflects its warm character. It has a direct, precise flavour that is subtly dry and reveals a hint of spices and caramel. With 7.9% alcohol by volume, Douglas Celtic Red is a dark amber colour with a superb purple glint. Its bittersweet taste is followed rapidly by a pleasant aftertaste.