Winkel

Mc Douglas Celtic Lager

mc-douglas-celtic-lager-slide

Alcoholpercentage:5%
Kleur:Blond
Gisting:Laag
Type:Premium Lager
Temperatuur:4° – 6°
Formaat:Vat
Categorie: Tag:

Productbeschrijving

De Douglas Celtic Lager is een licht blond bier dat zelfs de meest veeleisende bierliefhebber bekoort. Het is heel gemakkelijk te drinken en toch verloochent het zijn veroveringslustige origines niet. Het werd vervaardigd in de zuiverste traditie van de Angelsaksische lagers en onthult al zijn kwaliteiten ook in het witte, verfijnde en smeuïge schuim en in de heldere kleur die opvallendere gele schakeringen doet vermoeden.

Smaak …

De Douglas Celtic Lager is een licht bier, zoals een echte Angelsaksische lager. Het perfecte evenwicht tussen een makkelijk te drinken bier en een kwaliteitsbier met 5% alcohol. Zijn witte schuimkraag is delicaat en romig. Zijn lichte kleur vertoont een uitgesprokener gele weerschijn. Door zijn subtiele hopsmaak verfrist Douglas Celtic Lager de meest verwende smaakpapillen.

Extra informatie

Alcohol

5%

Colour

Blond

Fermentation

Low

Type

Premium Lager

Temperature

4° – 6°

Format

Keg

Taste / Wise

Douglas Celtic Lager is a light beer (5% alcohol by volume) in the pure style of Anglo-Saxon lagers, offering a perfect balance between an easily drinkable beer and special qualities. Its white head is delicately smooth and its light colour shows more pronounced yellow glints.