Winkel

Martin’s Pale Ale

Sans titre (3)
Martin’s Pale Ale 33cl902000C-Martin’s-Pale-Ale-Glass-33cl-MR

Alcoholpercentage:5,8%
Kleur:Amberkleurig
Gisting:Hoog
Type:Pale Ale
Temperatuur:6° – 8°
Formaat:33cl + Vat
Categorie: Tag:

Productbeschrijving

Wie kent niet de Martin’s Pale Ale? Het bier dat onze voorouders "de nobelste Engelse Pale Ale” ? noemden ... Dit unieke bier is de vrucht van een absoluut buitengewone ambachtelijke techniek : na het brouwen worden echte hopbellen uit Kent toegevoegd. Deze techniek wordt "dry hopping” genoemd : de drank wordt zonder koken en op lage temperatuur bereid, zodat alleen de allerfijnste aroma’s en smaken van de hop in het bier worden overgebracht. De amberkleurige sensualiteit van de Martin’s Pale Ale, zijn smeuïg schuim en zijn hopsmaak maken dat u dit speciaalbier zeker eens moet proeven.

Gustatief …

De typische moutsoorten van deze ale vormen een perfecte harmonie met de gearomatiseerde hop die het geheel die typische droge, bittere smaak geeft, en vanaf de eerste slok de tong streelt. Een karaktervolle, maar niet te zware smaak is het resultaat.

Extra informatie

Alcohol

5.8%

Colour

Amber

Fermentation

Top

Type

Pale Ale

Temperature

6° – 8°

Format

18cl + 33cl + 75cl

Taste / Wise

Along with aromatic hops which give it that distinctive dry bitterness that you notice right from the first sip, the fine malts used also entail the exceptional flavour – a touch of character, but not too intense.