Winkel

Gordon Xmas

Gordon-Xmas-Bottle-33cl-web
gordon-xmas-33clgordon-xmas-glass

Alcoholpercentage:8,8%
Kleur:Donker robijn
Gisting:Hoog
Type:Scotch Ale
Temperatuur:6° – 8°
Formaat:18cl + 33cl + Vat
Categorie: Tags: ,

Productbeschrijving

De Gordon Xmas werd in de jaren dertig gecreëerd en luidde daarmee de traditie van de kerstbieren in. Voor de kerstperiode trekt Gordon zijn feestkleding aan. Zijn smeuïge schuim contrasteert met de robijnrode kleur van het bier en smelt in de mond weg als sneeuw voor de zon. Een absolute must onder de kerstboom!

Met Gordon Xmas klinkt het eenstemmig : "Merry Gordon Xmas !”

Smaak ...

Dit kerstbier heeft een erg krachtige en gecorseerde smaak. Vanaf de eerste slok geniet je van de zachte smaak en de lange afdronk. Zijn houtachtige strengheid wordt loyaal gecombineerd met zijn zoetere tegenhanger en toch dringen ze elkaars smaakterritorium niet binnen. De zachte smaak verwent tong en gehemelte terwijl het krachtigere aroma langzaam in de keel wegsmelt.

Extra informatie

Alcohol

8.8%

Colour

Rubis foncé

Fermentation

Top

Type

Scotch Ale

Temperature

6° -8°

Format

18cl + 33cl

Taste / Wise

Cette bière saisonnière est très dense en goût et possède beaucoup de corps. Elle se dévoile tout en douceur et constance dès la première gorgée. La combinaison d’une vraie rigueur boisée se comporte de manière loyale avec son allié sucré sans pour autant empiéter sur le territoire savoureux de l’autre. La douceur persistera au palais tandis que la rigueur se languira en gorge.