Winkel

Geneviève de Brabant Triple

Geneviève de Brabant Triple

Alcoholpercentage:8,5%
Kleur:Blond
Gisting:Hoog
Type:Tripel
Temperatuur:4° – 6°
Formaat:Vat

Productbeschrijving

Liefhebbers van tripel zijn helemaal weg van de Triple de Brabant. Het aroma alleen al prikkelt niet alleen de reukzin maar ook de smaakpapillen. U hoeft overigens geen wereldreiziger te zijn om dat te weten, want u kunt het al afleiden uit zijn graankleur ... De zeldzame Belgische zon schittert als het ware in uw glas en verwarmt de harten evenzeer als de mediterrane zon ! Een slok van deze tripel is een eerbetoon aan Moeder Natuur en maakt dat u zich één voelt met de boeren.

Smaak …

De wereld van blonde tripels is meedogenloos voor gerstenat met weinig karakter. Het blondje uit de Brabantfamilie redt zich uitstekend met zijn bittere, robuuste body en droge, aromatische smaak. Zonder een seconde te aarzelen zullen blondliefhebbers Triple de Brabant hun onverdeelde aandacht schenken zodra de tripelaroma’s hun neus inpalmen. De smaak komt in twee fases vrij en is in eerste instantie kruidig en vlot, maar strenger achteraf. Voeg daar nog een krachtig dorstlessend karakter bij en je krijgt een ideaal bier om lang van te genieten.

Extra informatie

Alcohol

8.5%

Colour

Blonde

Fermentation

Haute

Type

Triple

Temperature

3° – 5°

Format

Fût

Taste / Wise

Le monde des triples blondes est impitoyable pour celles qui n’affichent pas suffisamment de caractère. Ici, la version de la famille de Brabant se met très vite à l’abri rassurant tout de suite sur son corsé amer, sec et aromatique. Il n’y a pas une seconde d’hésitation, l’amateur de cette catégorie de bières, lui accordera tout de suite la meilleure attention dès son arôme déjà qui accapare tous les sens olfactifs de la bouche. Elle tranche ainsi sa saveur en deux étapes différentes, en début de bouche plus pimentée, et habilement mais plus sévère en deuxième partie de la dégustation. Ajoutez-lui en plus une excellente touche désaltérante et vous obtenez ainsi une triple idéale pour un long moment de détente.