Winkel

Geneviève de Brabant Double

Geneviève de Brabant Double

Alcoholpercentage:6,5%
Kleur:Bruin
Gisting:Hoog
Type:Dubbel
Temperatuur:6° – 8°
Formaat:Vat

Productbeschrijving

Zacht als een ochtendbriesje en tegelijkertijd vurig als de middagzon : een hartverwarmende streling voor het gehemelte. De Double de Brabant is, met zijn kleur en rijkdom van goud, een ware godendrank die de tong streelt en de geest in vervoering brengt. Zijn bruine kleur en smeuïge mousse geven u zin om rond te dolen langs de plattelandswegen van een provincie met een rijke brouwerstraditie.

Smaak …

De ondeugende neus van dit eersteklas bruin karakterbier verraadt al snel licht robuuste aroma’s – op het randje van geparfumeerd – die uitstekend aansluiten bij de gebrande mout, die aan de basis ligt van dit bier. Double de Brabant omhult zich met een hopbouquet, opgefrist met een vleugje sinaasappelschil en een subtiele toets cichorei. Dit bruintje smaakt naar meer als u het eenmaal geproefd hebt. Een hazelnootkleurig ogend bier dat goed gewapend is om uw gehemelte te veroveren en uw smaakpapillen te overvallen.

Extra informatie

Alcohol

6.5%

Colour

Brune

Fermentation

Haute

Type

Double

Temperature

6° – 8°

Format

Fût

Taste / Wise

Coquine au nez, cette brune de caractère, racée et rusée, éveille très vite le sens des saveurs doucement corsées à la limite parfumées mais conformes à ses malts torréfiés d’origine. Elle s’entoure d’un bouquet houblonné et rafraîchi aux écorces d’oranges tout en libérant une subtile pointe de chicorée. Elle étale ainsi une véritable envie d’en vouloir plus encore surtout lorsqu’il faut conclure sa dégustation. Une brune aux yeux noisette bien armée pour la conquête de tout un palais à la plus grande satisfaction du gosier.