Maredret

In harmonie met de natuur bestendigen de nonnen van Maredret de wonderbaarlijke knowhow van de heilige Hildegard van Bingen. Als natuurgeneeskundige vóór haar tijd, gebruikte de non planten uit de 11e eeuw om verschillende kwalen van lichaam en geest te behandelen, in de zuiverste traditie van de kloosters.

Vandaag zet de gemeenschap deze traditie voort met een reeks ambachtelijke bieren, waarvan de recepten zorgvuldig zijn geselecteerd volgens de knowhow die van Hildegard van Bingen is overgeleverd. In harmonie met de natuur bestendigen de nonnen van Maredret de wonderbaarlijke knowhow van de heilige Hildegard van Bingen. Als natuurgeneeskundige vóór haar tijd, gebruikte de non vanaf de 11e eeuw planten om verschillende kwalen van lichaam en geest te behandelen, in de zuiverste kloostertraditie.

Vandaag zet de gemeenschap deze traditie voort met een reeks ambachtelijke bieren, waarvan de recepten zorgvuldig zijn geselecteerd volgens de knowhow die van Hildegard van Bingen is overgeleverd.