Bieauvita

Bieauvita

Zacht water voor het hele gezin

Bieauvita is uiterst zuiver. Het is 100% natuurlijk en ondergaat geen enkele chemische behandeling. Het is zo puur en fris alsof u het uit de bron drinkt. Licht en delicaat, met een natuurlijk zoete smaak, zal het jong en oud aanspreken.

Puur, natuurlijk water van Belgische oorsprong

Bieauvita, water uit het hart van Waals-Brabant, staat bekend om zijn buitengewone zuiverheid en is een water met respect voor de natuur, ideaal voor het hele gezin! Bieauvita bevat weinig mineralen, maar is rijk aan oligo-elementen en minerale zouten, waardoor het ideaal is voor uw gezin. Bovendien bevat het geen nitriet of nitraat, een unieke kwaliteit op de markt!

 

Lokaal, milieuvriendelijk en verantwoord water

Omdat kwaliteitswater bovenal een beschermd milieu is, draagt Bieauvita zorg voor zijn terroir. De productievestiging bevindt zich in Genval, in het hart van de Brabantse Ardennen.

Dit water, dat in België wordt opgevangen en gebotteld, is een lokaal product dat de CO2-uitstoot van het transport aanzienlijk vermindert. Natuurlijk betekenen het grote formaat en de innovatieve verpakking ook minder afval voor de planeet.

Op het niveau van de productie is alles ontworpen om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit blijkt uit het gebruik van groene energie en recycleerbare materialen, alsook uit de fotovoltaïsche panelen die op het dak van de bottelarij in Genval zijn geïnstalleerd.