De GORDON RAID: 2.000 km op een quad!

De GORDON RAID vierde de eerste week van februari zijn 10-jarig bestaan met een Raid in Senegal, waarbij in 7 dagen 2.000 km werd afgelegd.

Met zijn woestijnlandschappen, uitgestrekte zandduinen en groene wouden in het zuiden is Senegal het land van de ontdekking waar de dorpelingen bovendien telkens zorgen voor een warm onthaal.

Op slechts een paar uur vliegen van Europa is het land van de Terranga (Senegalese gastvrijheid) een populaire bestemming voor liefhebbers van mechanische sporten en uitgestrekte landschappen. Er zijn grote zandvlaktes, eindeloze rode zandwegen waar het aangenaam rijden is, kleine paden tussen zee en mangrove, heuvelachtige landschappen en enkele stukken waar de mechanische limieten van de voertuigen worden uitgedaagd.

Stéphanie Martin: “Het was een ongelooflijke ervaring. Ik heb wilde dieren van zeer dichtbij gezien en ook de menselijke ervaring van onvergetelijk! De dorpelingen zijn buitengewoon gastvrij en het is erg fijn om halt te houden in de dorpen en er kleren uit te delen.”

 Je vindt meer informatie over de vzw QUAD PLUS via deze link.