Genval zuiver water

Je eigen bron thuis

eau_genval_pack

De bag-in-box is een handig alternatief voor volumineuze, vervuilende plasticflessen! Dankzij deze innovatieve verpakking borrelt er bij jou thuis zuiver water op! De 5-literdoos kun je makkelijk vervoeren, opbergen, openen en gebruiken... en het hermetische kraantje beschermt de waterkwaliteit.

Zacht water voor het hele gezin

Eau de Genval is ultrazuiver. Dit unieke water is 100 % natuurlijk en ondergaat geen enkele chemische behandeling. Zo zuiver en fris alsof je het uit de bron zelf drinkt.

Licht en lekker, met een natuurlijk zachte smaak die groot én klein bekoort. Met Eau de Genval heb je een gezellig tappunt in huis, perfect voor party's, barbecues, verjaardagsfeestjes en een leuke avond met vrienden!

Zuiver, natuurlijk water van Belgische herkomst

Eau de Genval wordt gewonnen in het hart van Waals-Brabant en staat bekend om zijn zeldzame zuiverheid. Dit natuurgetrouwe water is ideaal voor het hele gezin! Omdat Eau de Genval mineraalarm is, maar rijk aan oligo-elementen en minerale zouten past dit water perfect bij jouw gezin. Bovendien bevat het helemaal geen nitriet en nitraat, een unieke eigenschap op de markt! Aan dit ultrazuivere water dankt Genval les Bains al decennialang zijn reputatie. Het weldadige water wordt gebruikt voor thermale behandelingen en kuren. Aan de oevers van het mooie meer van Genval verwelkomt Martin’s Château du Lac kuurgasten om te genieten van alle weldaden van Genvals water.

Voortaan kun je ook thuis genieten van deze weldadige zuiverheid, want Eau de Genval is te koop in een origineel formaat van 5 liter.

Een praktisch en ecologisch formaat

Het grote gezinsformaat van 5 liter is handig in gebruik en milieuvriendelijk. Dankzij het kraantje kunnen ook jonge kinderen makkelijk een glaasje water vullen.

Lokaal water... milieuvriendelijk en duurzaam

eau_genval_chateau

Omdat je kwaliteitswater alleen kunt winnen in ongerepte natuur draagt Eau de Genval zorg voor zijn streek. De productiesite ligt in Genval, in het hart van de Brabantse Ardennen. Middenin de ongeschonden natuur, tussen honderdjarige bossen en natuurlijke meren, wordt water gewonnen dat ongewoon zuiver is.

Dit lokale, Belgische product wordt in het land zelf gebotteld, waardoor de CO2-uitstoot door transport aanzienlijk lager ligt. Ook het grote formaat en de innovatieve verpakking betekenen minder afval voor onze planeet.

Op productieniveau stellen we alles in het werk om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We gebruiken niet alleen groene energie en recycleerbare materialen, maar installeerden ook zonnepanelen op het dak van de bottelarij in Genval.

De innovatieve XL-verpakking is speciaal bedacht om minder afval voort te brengen. Als de doos leeg is, haal je de zak er in een wip uit om plastic en karton te sorteren.

Ontdekt onze water