In hooi gebraden duivenrug, zalfje van pastinaak en eendenlever, boschampignons met Gordon Finest Gold
- 4 personen
- Gemiddeld
- Gordon Finest Gold
Ingrediënten
- 4 duivenruggen
- Hooi
- 2 pastinaakwortels
- 300 g gemengde wilde zwammen
- 60 g eendenlever
- rozemarijn, tijm, look, laurier
- 3 soeplepels boter
- 100 g buikspek
- 1 eetlepel truffeljus
- 25 cl Gordon Finest Gold
Bereiding
- Braad de duifjes in een pan.
- Schik ze nadien in een kookpot met het hooi.
- Bijkruiden en de rozemarijn, de tijm, laurier, de geplette look en een klontje boter toevoegen.
- Plaats het geheel gedurende 9 minuten in de oven op 180°C.
- De geschilde pastinaakwortels aan de kook brengen in gezouten water.
- Mixen en 40 g eendenlever toevoegen.
- Afkruiden.
- Was de champignons.
- Sauteer ze in 1 soeplepel boter met een stukje buikspek en tijm.
- Deglaceren met Gordon Finest Gold en een eetlepel truffeljus.
- Monteren met 2 soeplepels boter.
Tags Gordon-Finest-Gold