Crêpres suzette met Martin’s IPA
- 4 personen
- Gemiddeld
- Martin's IPA
Ingrediënten
- 25 cl volle melk
- 100 g bloem
- 50 g eieren
- 25 g boter
- 10 g fijne kristalsuiker
- Een snuifje zout
- IPA boter :
- 15 suikerklontjes
- 25 cl Martin’s IPA
- 100 g boter
- 2 sinaasappels ( voor de garnituur : partjes gepelde sinaasappel en zestes van sinaasappel )
Bereiding
- Maak met de ingrediënten een pannenkoekendeeg.
- Bak de pannenkoeken in een beetje boter.
- Wrijf de sinaasappelschil in met de suikerklontjes.
- In een pan laten smelten en het IPA bier erover gieten.
- Aan de kook brengen, laten indikken en opkloppen met boter.
- Doe de gepelde sinaasappelpartjes en de zestes in een pan met boter, laat karamelliseren.
- Haal er enkele stukjes en zestes uit om de pannenkoeken mee te vullen.
- Voeg vervolgens de saus van Martin’s IPA toe.
- Leg een pannenkoek op een bord, vul hem met de sinaasappelstukjes en zestes, sluit hem in de
- vorm van een tasje met behulp van een brochette.
- Giet de biersaus en leg de appelsien errond.
- Bestrooi met poedersuiker.
Tags Martin-IPA