Onze waarden

Onze waarden

John Martin N.V is een familiebedrijf met activiteiten in verschillende landen. De moedermaatschappij is gevestigd in Genval (België), maar we hebben ook dochterondernemingen in Frankrijk, Italië en Spanje.

Onze groep kenmerkt zich door een uitgesproken ondernemingsgeest.Duurzaam ondernemen is een absolute prioriteit voor ons. Dat impliceert een maatschappelijke en ecologische verantwoordelijkheid, maar ook specifieke aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers.

Onze visie staat ten dienste van de consument: de passie voor uitmuntendheid om als “The Finest Drinks Company” erkend te worden.

Onze filosofie vertaalt zich in drie grote waarden:

- Mannen en vrouwen: wij bieden uitdagende banen aan in een context van wederzijds respect, vertrouwen en hoffelijkheid. Enthousiasme, passie en efficiëntie zijn de sleutels van ons gemotiveerde team van mannen en vrouwen. We stimuleren onze medewerkers om te innoveren en om hun menig te geven over de operationele en strategische beslissingen van het bedrijf.

- Kwaliteit: Kwaliteit vormt de rode draad doorheen onze activiteiten. We streven ernaar om een onberispelijke kwaliteit te bieden wat betreft onze dienstverlening, onze eigen merken en de merken die ons worden toevertrouwd, het onthaal van medewerkers en klanten, en de afwerking van onze producten. Wij willen de beste service bieden voor de beste speciaalbieren en gedistilleerde dranken op de markt. Kwaliteit staat centraal in elke beslissing die we nemen.

- Samenleving : We integreren ons in de maatschappij waarin we leven, zowel op lokaal als op nationaal en internationaal niveau. Wij hebben aandacht voor de ontwikkeling van de samenleving, haar waarden en haar omgeving, en we geven te allen tijde blijk van waardigheid en verantwoordelijkheidszin.