Winkel

Gordon Finest Copper

gordon-copper

Alcoholpercentage: 5,9%
Kleur: Blond
Gisting: Hoog
Type: Blond Ale
Temperatuur: 4° – 6°
Formaat: 18cl + 33cl + 50cl

Productbeschrijving

Een zinnenstrelend licht bier met een gewaagd karakter, krachtig en mannelijk : de Gordon Finest Copper – een echte ale van hoge gisting. Zijn gouden kleur is intens en vertoont kopertinten, een verwijzing naar wat de kracht van de Gordon-clan uitmaakt : ruw, manhaftig en dapper. De uiterlijke ruwheid van de klinknagels op de verpakking wordt gecompenseerd door zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsingrediënten. Dit iets sterkere blonde bier verleidt vanaf de eerste slok door zijn fijne, uitgesproken smaak. Om rustig te drinken, als een streling voor de tong !

Gordon Finest Copper, onweerstaanbaar Finest.

Smaak ...

Met een adembenemende frisheid aan het verhemelte en hartelijk naar begeren lijkt deze opmerkelijke blonde van hoge gisting op de smaakpapillen te weerkaatsen als een spinnende huiskat, die ook kan klauwen indien nodig. Het bier is een vervoeging van oplopende bitterheid en licht volhardend bij de nasmaak, terwijl de smaak van gist en mout zich bevrijdt in het midden van de mond. Een dubbele ontdekking, of in het blik, of in het glas, maar in beide gevallen, zuivere gelukzaligheid in één click !

Extra informatie

Alcohol

5.9%

Colour

Blonde

Fermentation

Top

Type

Blond Ale

Temperature

4° -6°

Format

18cl + 33cl + 50cl

Taste / Wise

Saisissante de fraîcheur au palais et chaleureuse à souhait, cette remarquable blonde de haute fermentation retentit aux papilles comme un chat domestique ronronnant mais qui sait aussi sortir ses griffes quand il le faut. Elle conjugue parfaitement une amertume progressive et doucement tenace en arrière-goût, tout en laissant s’émanciper une saveur de levure et de malt en milieu de bouche. Elle se découvre doublement soit à la cannette soit au verre mais dans les deux cas, libère du pur bonheur en un click !