Winkel

Geneviève de Brabant Spéciale

Geneviève de Brabant Spéciale

Alcoholpercentage: 5,3%
Kleur: Blond
Gisting: Laag
Type: Premium Pils
Temperatuur: 3° – 5°
Formaat: Vat

Productbeschrijving

Brabant, Brabant, provincie vol tegenstellingen : wouden en heuvels, steden en dorpen, industrieën midden in de velden, rijkdommen in een landelijke wereld ... Geen wonder dat deze tegenstellingen worden vereeuwigd in een bier dat meer dan één zal verrassen ! De zuiverheid van het water en de waardevolle eigenschappen van de hop, de dorstlessende frisheid en de aangename roes, de verfijning van de smaak en de overweldigende eenvoud maken van de Spéciale de Brabant een bier dat bij iedereen en niet het minst bij de kenners geliefd is. Proef de vrucht van Belgische bodem, die u evenzeer zal bekoren als een bezoek aan deze mythische provincie.

Smaak …

Bier van lichtgouden kleur waaraan een vleugje hop is toegevoegd. Het heeft een rijk aroma en een subtiele moutsmaak. Dit verrukkelijke bier streelt de tong en verrast door zijn ietwat bittere afdronk. Spéciale de Brabant is een zeer verfrissend en licht verteerbaar bier.

Extra informatie

Alcohol

5.3%

Colour

Blonde

Fermentation

Basse

Type

Premium Pils

Temperature

3° – 5°

Format

75cl

Taste / Wise

Sa robe jaune clair trahit sa teneur modeste en houblon et met plutôt en évidence sa richesse en malt rappelant certaines céréales par son arôme. Elle est terriblement charmeuse, un peu piquante mais tellement savoureuse grâce à ce petit goût amer qui se pose très furtivement sur le fond de langue. Elle joue un rôle efficace lors des grandes chaleurs. De surcroît, elle est très digestive.