Salade de crevettes grises et tomates, crème Timmermans Strawberry

  • 4 personen
  • Moeilijker
  • Timmermans Strawberry Lambicus
recettes-3

Ingrediënten

  • 4 gepelde en uitgehaalde tomaten
  • 250 g grijze garnalen
  • 8 cl vloeibare verse room
  • 3 takjes dragon
  • ½ ui
  • 10 cl gevogeltebouillon
  • 2 eetlepels mayonaise
  • peper en zout
  • 10 cl Timmermans Strawberry
  • Versieren met dragon.

Bereiding

  • Doe het jasje van de garnalen in een braadpan.
  • Voeg er de fijngehakte ui, 10 cl Timmermans Strawberry en 10 cl bouillon bij.
  • Laat tot 2/3 inkoken.
  • Daarna filteren.
  • Voeg room en zout toe.
  • Goed mengen.
  • Snijd het vruchtvlees van de tomaten in blokjes.
  • Hak de dragon fijn.
  • Meng de garnalen en de tomaat met mayonaise.
  • Op smaak brengen met peper en zout.
  • Leg in het midden van elk bord een hoopje garnalen.
  • Trek langs de rand een streepje van de emulsie