Salade de crevettes grises et tomates, crème Timmermans Strawberry
- 4 personen
- Moeilijker
- Timmermans Strawberry Lambicus
Ingrediënten
- 4 gepelde en uitgehaalde tomaten
- 250 g grijze garnalen
- 8 cl vloeibare verse room
- 3 takjes dragon
- ½ ui
- 10 cl gevogeltebouillon
- 2 eetlepels mayonaise
- peper en zout
- 10 cl Timmermans Strawberry
- Versieren met dragon.
Bereiding
- Doe het jasje van de garnalen in een braadpan.
- Voeg er de fijngehakte ui, 10 cl Timmermans Strawberry en 10 cl bouillon bij.
- Laat tot 2/3 inkoken.
- Daarna filteren.
- Voeg room en zout toe.
- Goed mengen.
- Snijd het vruchtvlees van de tomaten in blokjes.
- Hak de dragon fijn.
- Meng de garnalen en de tomaat met mayonaise.
- Op smaak brengen met peper en zout.
- Leg in het midden van elk bord een hoopje garnalen.
- Trek langs de rand een streepje van de emulsie