Frambozentaartjes met Timmermans Framboise

  • 4 personen
  • Eenvoudig
  • Timmermans Framboise Lambicus
recettes-4

Ingrediënten

  • 200 g bloem
  • 3 eieren
  • 150 g gesmolten boter
  • 280 g poedersuiker
  • zout
  • 2 snuifjes vanillepoeder
  • 250 g verse frambozen
  • 10 cl Timmermans Framboise

Bereiding

  • Bereid het deeg door de bloem, 120 g gesmolten boter, 1 ei, een snuifje zout, 80 g suiker en het vanillepoeder met elkaar de vermengen.
  • Afdekken met vershoudfolie en een uur laten rusten.
  • Rol het deeg dun uit en verdeel het over de taartvormpjes.
  • Meng de eieren met de resterende suiker en 10 cl bier Timmermans Framboise.
  • Verdeel het mengsel over de taartbodems.
  • Versier met frambozen.
  • Plaats alles gedurende zowat 8 minuten in de oven op 180°.
  • Warm of koud opdienen.