Conserve de maquereaux à l’huile d’arachide, texture de Gordon Finest Red aux épices douces, fraîcheur pamplemousse et gingembre

  • 4 personnen
  • Gemiddeld
  • Gordon Finest Red
recettes-20

Ingrediënten

  • 4 makrelen
  • 1 bol pompelmoessorbet ( of appelsiensorbet )
  • 1 eetlepel 4 kruiden
  • Arachideolie
  • 20 cl Gordon Finest Red
  • 2 g agar agar
  • Peper,
  • Zout
  • Een snuifje komijn
  • 1 sjalot
  • 1 ui
  • 2 radijzen
  • Zwarte olijven
  • Kruidentuiltje

Bereiding/h2>
  • Snijd de makreel in grove stukken.
  • Voeg de sjalotten, de fijngehakte ui en een scheutje arachideolie toe.
  • Voor de structuur : verwarm de Gordon Finest Red, voeg de 4 kruiden toe, samen met de agar agar, peper en zout.
  • Laten opstijven.
  • Schik de tartaar in het pasteitje
  • Voeg partjes radijs, zwarte olijven en het kruidentuiltje toe.
  • Afwerken met dobbelsteentjes gelei, een bolletje pompelmoessorbet en een snuifje komijn.